Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 299€
Βγες κερδισμένος σε κάθε παραγγελία!
0 0,00 

Cart

No products in the cart.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Κατά την παραλαβή συνιστούμε να ελέγχετε το δέμα για χτυπήματα ή κατεστραμμένα προϊόντα, από την μεταφορά . Σε περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα  θα  πρέπει  να ενημερώνετε την εταιρία μας  στο χρονικό διάστημα της  μιας (1) ώρας από την παραλαβή. Αν κάποιο προϊόν έχει πρόβλημα ο πελάτης υποχρεούται αρχικά να ειδοποιήσει το κατάστημα της Γενικής  Ταχυδρομικής  που τον εξυπηρέτησε. Η εταιρία μας ,εφόσον ενημερωθεί έγκαιρα ,θα ειδοποιήσει το συνεργαζόμενο τοπικό κατάστημα για να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημίωσης.

Στην περίπτωση που ο πελάτης έχει παραλάβει την παραγγελία του με μη συνεργαζόμενη μεταφορική,  η  εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη, για τυχών βλάβες / φθορές κατά τη μεταφορά των προϊόντων.

Εάν παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει να ενημερώσετε το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας.  Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας  έχει προνοήσει πριν από κάθε αποστολή να ελέγχει όλα τα προϊόντα για τυχών βλάβες ή εργοστασιακές αστοχίες. Αν παρόλα αυτά διαπιστώσετε ότι το προϊόν που παραλάβατε δεν λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να καλέσετε το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, για να ενημερωθείτε για την λειτουργία του προϊόντος.

Κατά την επικοινωνία σας με την εταιρία μας, θα σας ζητηθεί η επωνυμία πελάτη , το ΑΦΜ , η ημερομηνία , ο κωδικός παραγγελίας και ο κωδικός του προϊόντος που έχει πρόβλημα.

Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η τάση λειτουργίας ο βαθμός στεγανότητας και η περίοδος εγγύησης. Σε περίπτωση λανθασμένης τοποθέτησης ή εγκατάστασης, που δεν συμπίπτει με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, η εγγύηση παύει να ισχύει.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας είναι καθημερινά στη διάθεση σας για να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε προϊόν έχετε απορίες για τον τρόπο λειτουργιάς και εγκατάστασης.

Οι επιστροφές προϊόντων στην εταιρία μας θα γίνονται δεκτές εφόσον πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές.

  1. 1.       Επιστροφές από λάθος παραγγελία.
  1. Αν  διαπιστώσετε ότι μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας έχετε καταχωρήσει λάθος προϊόν ή λάθος ποσότητα προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα πωλήσεων ώστε να διορθώσουμε την παραγγελία σας.
  2. Στην περίπτωση που το λάθος διαπιστωθεί κατά την παραλαβή της παραγγελίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων την ίδια μέρα την παραλαβής.

       I.            Η  επιστροφή λανθασμένων προϊόντων θα πρέπει πάντα να γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων.

      II.            Η συσκευασία και το προϊόν θα πρέπει να είναι άθικτα ,χωρίς φθορές και στην αρχική τους εργοστασιακή κατάσταση.

     III.            Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από δελτίο αποστολής(προς επιστροφή) από τον αγοραστή προς τον πωλητή, βάση τιμολόγιου ή από αντίγραφο απόδειξης στην περίπτωση λιανικής πώλησης. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία αγοράς και ο αριθμός παραγγελίας  για το κάθε προϊόν που επιστρέφεται στην εταιρία μας.

     IV.            Το χρονικό περιθώριο επιστροφής προϊόντων από λανθασμένη παραγγελία είναι (7) επτά εργάσιμες ήμερες από την ημερομηνία παραλαβής.

      V.            Εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η επιστροφή θα γίνεται δεκτή και το χρηματικό ποσό θα πιστώνεται προς τον αγοραστή για μελλοντική παραγγελία.

  1. 2.       Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων.
  1. Για την επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος  θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας. Εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί τηλεφωνικά, ενημερώνετε για τον  τρόπο και τον χρόνο αποστολής , καθώς και για την ταυτότητα και ποσότητα των προϊόντων (κωδικούς ,τεμάχια κλπ.)
  2. Κατά την αποστολή θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις των παραγράφων  1.Ι. , 1.ΙΙΙ. καθώς και ένα συνοδευτικό έγγραφο στο οποίο θα ενημερώνεται αναλυτικά  το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας ,για την εγκατάσταση του προϊόντος.

       I.            Αν διαπιστωθεί αστοχία υλικού ,ανάλογα με τον κατασκευαστή, η εταιρία μας θα προβαίνει σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον αγοραστή.

      II.            Στην περίπτωση που το προϊόν είναι λειτουργικό και δεν παρουσιάζει καμία βλάβη θα επιστρέφεται στον αγοραστή με μελλοντική του παραγγελία.

     III.            Εάν διαπιστωθεί ότι το επιστρεφόμενο προϊόν δεν είναι άρτιο (λείπουν βασικά εξαρτήματα λειτουργικότητας) το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό για έλεγχο.

  1. 3.       Επιστροφές από προϊόντα που δεν παρελήφθησαν από τον πελάτη του αγοραστή.
  1. Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων που δεν αγοραστήκαν ή έγινε άρνηση παραλαβής από πελάτη λιανικής του συνεργάτη της εταιρίας μας ισχύει η παράγραφος  1./ I.-II.-III.-IV.V.

Σημείωση 1: Η εταιρία μας, δέχεται επιστροφές με έξοδα παραλήπτη, ΜΟΝΟ στην περίπτωση που η ποσότητα των προϊόντων , είναι πάνω απο (15) δεκαπέντε προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων, μπορεί να αποστείλει τα προϊόντα ΜΟΝΟ με Γενική Ταχυδρομική Κούριερ.

Σημείωση 2 :  Αν ο αγοραστής δεν διαθέτει συνεργασία με κάποια μεταφορική, για να μην επιβαρυνθεί με ογκώδεις χρεώσεις ,κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων, μπορεί να προβεί στην επιστροφή προϊόντων με τον κωδικό της εταιρίας μας και χρέωση παραλήπτη. Το ποσό της αποστολής αυτής θα αφαιρεθεί από το πιστωτικό του ή θα προστεθεί σε μελλοντική του παραγγελία.

Σημείωση 3: Στην περίπτωση που στην εταιρία μας αφιχθεί δέμα, χωρίς να έχει γίνει ενημέρωση και αποδοχή της αποστολής, το δέμα δεν θα γίνεται δεκτό και θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Σημείωση 4: Όταν ένα προϊόν επιστραφεί στην εταιρία μας, εφόσον είναι σε κατάσταση να μεταπωληθεί, η αρχική του τιμή πιστώνεται στον λογαριασμό του αγοραστή. Το πιστωτικό υπόλοιπο του αγοραστή αφαιρείται από μελλοντικές παραγγελίες και κόβεται το ανάλογο παραστατικό. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται σε καμία περίπτωση.

Σημείωση 5: Η εγγύηση για ένα προϊόν, συνεπάγεται με επισκευή ή άμεση αντικατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πιστωθεί η αρχική αξία του, ούτε να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Τα προϊόντα που γίνονται αποδεκτά προς επιστροφή και πίστωση, θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1) Τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να διατηρούνται σε εμπορεύσιμη κατάσταση.
2) Οι συσκευασίες των προϊόντων να παραμένουν σε άριστη κατάσταση.
3) Η κατάσταση των προϊόντων να είναι άριστη χωρίς φθορές.
4) Να μην λείπει κανένα εξάρτημα καθώς και τα user manual (εφόσον έχει ως προϊόν).
5) Η εταιρεία δέχεται επιστροφές προς πιστωτικές ενέργειες εντός 15 ημερών από την αγορά τους & εφόσον δεν έχουμε παραλάβει νέα εισαγωγή.
6) Η εταιρεία, δεν μπορεί να δεχτεί προϊόντα προς επιστροφή για πίστωση, τα οποία είναι, είτε σε κατάσταση αναμένεται παραλαβή είτε είναι σε κατάσταση stock house.
7) Η εταιρεία, αδυνατεί να δεχτεί οποιαδήποτε υλικό προς επιστροφή για πίστωση, τα οποία είναι προϊόντα ειδικής παραγγελίας όπως οι κατηγορίες GLOBOSTAR ALIEN DESIGN M.I.G.
προϊόντα όπως Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Λιθίου, ταινίες LED EPISTAR, NEON FLEX LED EPISTAR, υφασμάτινα καλώδια, και γενικά προϊόντα τα οποία έχουν κοπεί σε τμήματα κατόπιν παραγγελίας.

Η εταιρεία, δεν μπορεί να δεχτεί προϊόντα προς επιστροφή για πίστωση, τα οποία είναι, είτε σε κατάσταση αναμένεται παραλαβή είτε είναι σε κατάσταση stock house.

Επίσης προϊόντα για πιστωτικό γίνονται δεκτά στο διάστημα 15 ημερών.

Οι παραπάνω όροι ισχύουν αποκλειστικά για τους συνεργάτες της εταιρίας Kerdismenos.gr. Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.